Sund mad

Vores team brænder for økologi, klima og miljø, men det giver ingen mening at omlægge maden, hvis resultatet ikke samtidig også er sund mad, der passer til de 8 kostråd og de officielle anbefalinger.


Det opløftende er, at sund mad, klima og økologi passer sammen som fod i hose. Vil man lave sund mad og klimavenlig mad, så sparer man penge, som kan bruges til de lidt dyrere økologiske varer. Hvis man omvendt vil lægge om til økologi inden for kostbudgettet, er man nødt til at finde penge i en ændret råvaresammensætning - som automatisk bliver til både klimavenlig og sund mad.


Sund mad og mere motion er nøglen til bedre folkesundhed og bedre livskvalitet for den enkelte, vi ved det og kan sige det i søvne, men det er lettere sagt end gjort.


Har man lært fra barnsben at spise sund mad og at løbe tur i skoven, er det let, men det er der ikke mange, der har. Vi skal først til at lære det med sund mad, - både at tilberede den og at kunne lide den.


Ring til os og få hjælp til at komme i gang med sund mad, uanset om det er en café, en børnehave eller et sygehus - en familie, en andelsboligforening eller et kollegie.


Kontakt os

*


*

Relevante links:

Læs også om Klimavenlig mad