Om Birte Brorson

Birte Brorson og vores team er en flok af nære kolleger og samarbejdspartnere gennem mange år.

Vi har alle arbejdet med og samarbejdet om mad, råvarekvalitet, sundhed, økologi, økonomi og udvikling af køkkener og koncepter fra 10 til 30 år både i privat og offentlig regi.

Fælles for os alle er, at vi brænder for at udvikle mad, måltider og måltidskulturer sammen med hinanden og vores kunder til glæde for smagen, miljøet, sundheden og klimaet.

Vores team består af teoretikere og praktikere, af kokke, økonomaer, diætister og professionsbachelorer i ernæring og sundhed. Læs mere om hver enkelt af os ved at klikke på vores navne.

 

Uanset køkkentype eller -størrelse, så har vi tilsammen de faglige kvalifikationer og de personlige kompetencer, der skal til, for at løse enhver opgave 100 % professionelt både i offentlige og private rammer.

Vi arbejder alle fleksibelt, men målrettet for at opfylde vores kunders ønsker og behov. Et samarbejde med Birte Brorson og vores team giver konkrete forandringer.

En konsulentydelse, hvis eneste resultat er endnu en fin mappe på hylden hos kunden, er spildte penge for kunden og ærgerligt for os, som brænder for bedre og mere bæredygtig mad i Danmark.