Nyheder

Økologi i det fri

Nye kurser i bålmad til børnLæs mere her

Økologi i kantinen

Skal virksomhedens kantine markere sig med en økologisk profil?...Læs mere her

Flere kommuner vil gerne booste deres grønne fremtoning

Yderligere 8 kommuner håber på tilskud til omlægningerLæs mere her

Flere køkkener kan nu hoppe med på den nationale økologibølge

Efteråret 2013 bringer omlægningsstart for flere køkkenerLæs mere her

Økologiprojekterne er i fuld gang

Læs her om hvilke kommuner Birte Brorson netop nu arbejder med at omlægge.Læs mere her

Øko++

Øko++ ny samarbejdspartner for offentlige køkkenerLæs mere her

Det er nu, der kan søges penge til økologi....

Der er midler til omlægning til 60 % økologi i de offentlige køkkener i Økologifremmeordningen.Læs mere her

Så meget økologi for ingen penge

Fem foredrag om 60 % økologi i de offentlige køkkener i regi af Kost- og Ernæringsforbundet. Læs mere om indholdet af foredrageneLæs mere her

Kantiner vil ha´økologi

I 2011 igangsatte Birte Brorson næsten 200 køkkener - mest kantiner - med økologisk omlægning.Læs mere her

Okologisamarbejdet.com

I forening med nye og gamle samarbejdspartnere etablerer Birte Brorson ny hjemmesideLæs mere her

60 % økologi i 2020 i de offentlige gryder

Fødevareministerens udspil EN NY STÆRK ØKOLOGIPOLITIK. Birte Brorson glæder sigLæs mere her

PARDISÆBLEGELE – og klimavenlig mad

Birte Brorson skriver indlæg i nyhedsbrev fra 10:10 Danmark – del af den globale klimakampagneLæs mere her

Klimavenlig mad i madpakken

Birte Brorson skriver indlæg for 10:10 Danmark - del af den globale klimakampagneLæs mere her

Kantinekursus "Fremtidens kantine"

Med kurset "Fremtidens kantine: sund, økologisk og klimavenlig" viser vi, hvordan du kan gøre din kantinebuffet bæredygtig. Den 22. september i Aarhus og d. 24. oktober i København... Klik på "Læs mere her" og find program og tilmeldingLæs mere her

Foredrag om madspild

Foredrag om madspild med Birte BrorsonLæs mere her

Nyt og sjovt klimaforedrag

Klimakvalmen efter COP 15 er slut. Jagten på CO₂be-sparelser via maden er i gang igen. Derfor er Birte Brorson klar med nyt, underholdende og tankevækkende foredrag.Læs mere her