Økologi - Klima - Sundhed - Velsmag
Uden at bruge flere penge

Vi er specialister i økologisk omlægning – vel at mærke når pengene skal findes i de eksisterende budgetter. Den type økologisk omlægning er ikke bare godt for miljøet, den giver også store CO₂ besparelser til gavn for klimaet, en sundere fødevaresammensætning, mindre madspild og ikke mindst fokus på velsmag og samarbejde.

 

Vi er et af Danmarks stærkeste og mest erfarne teams. Vi trækker ikke et færdigt projekt, koncept, kursus eller foredrag frem af skuffen til vores kunder, men arbejder altid ud fra de mål kunden sætter og de vilkår og de mennesker, vi møder. Vi samarbejder med alle niveauer i såvel den offentlige som den private sektor.

 

Vores kunder er virksomheder, kommuner og regioner og vi arbejder på alle niveauer med alle opgaver fra projektdesign og køkkenanalyser over indkøbsaftaler og kostpolitikker til motivationsskabende foredrag og praktiske køkkenkurser. Vi drager ud overalt i landet og uanset opgave stor eller lille, arbejder vi 100 % professionelt.

Vi tilbyder f.eks.

  • Behovsanalyse og projektbeskrivelse såvel i fuld kommunal skala som på køkkenniveau
  • Rådgivning og/eller projektstyring på alle niveauer
  • Kurser - praktiske og teoretiske med ske og/eller blyant, for øvede eller nybegyndere - om økologi, klimavenlig mad, madspild, sund mad og velsmag
  • Udvikling og implementering af mad- og måltidspolitik 
  • Analyser af økonomi, ernæring og madspild 
  • Rådgining om indkøbsaftaler eller om dimensionering af køkkener og udstyr

Nyheder

Økologi i det fri

Økologi i det fri

Nye kurser i bålmad til børn

Læs mere her
Økologi i kantinen

Økologi i kantinen

Skal virksomhedens kantine markere sig med en økologisk profil?...

Læs mere her
.
.